AKO ŽELI DA GA ŠETA KAO KUČE, NEKA SE POMIRI! Slobina sestra nije krila mržnju prema Kiji: Ona bi sve dala da bude prvo mjesto!

Prethodne noći su u studiju televizije Pink gostovali brat i sestra Slobodana Radanovića, Mirjana Alavanja i Dragan Jakovljević. Oni su vrlo rado govorili o pjevačevoj vezi sa Lunom Đogani ali i o braku sa Kristinom Kijom Kockar.

Njih dvoje su komentarisali to što će Kija i Sloba danas proslaviti godinu dana braka i to van Zaduge.

– Nije mi jasno zašto ovo nije odbio. Do sada je sve zadatke kojima bi ugrozio njegovu i Luninu vezu odbijao. Slobi nije stalo do pobjede, a Kristini je pobjeda jedini cilj – rekla je Radanovićeva sestra.

– Ona bi sve dala za to prvo mjesto – ubacio se njegov brat.

Voditeljku, Katarinu Nikolić je interesovalo da li će Slobina porodica sutra pratiti ovaj datum i kako će se osjećati nakon svih dešavanja u Zadruzi.

– Nećemo sutra da gledamo. Šta god da se dogodi, mi tu ništa ne možemo – naglasila je Mirjana.

Slobina sestra se ponovo vratila na temu njegovog odnosa sa suprugom, za koji tvrdi da od početaka nije funkcionisao kako treba.

– Da se neko od nas umiješao bar malo, do tog braka ne bi ni došlo. Ako želi i dalje da ga šeta kao kučence, onda mu svaka čast, neka se pomire – rekla je Radanovićeva sestra.

Detaljnije o svemu pogledajte u snimku koji sledi.

Zadruga – Slobina sestra: Ako Sloba želi da ga Kija šeta kao kučence, neka se pomiri – 14.05.2018.

IZVOR https://ekskluziva.b

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *