BOSANAC POBIJEDIO RAK: ‘Izliječio sam najsmrtonosniji oblik raka pomoću jeftinog lijeka’!

Osim voća i povrća te posebnog lijeka, i veselje je jedno od ključnih za pobjedu, poručuje!
Odbio je operaciju, a nakon zračenja bez terapije punih pet godina koristi lijek za koji je slučajno doznao u novinama i kaže: osjeća se dobro, gotovo je 100 posto zdrav.

Aktivisti udruženja „Akcija građana“ iz Zenice objavili su video čovjeka koji svjedoči da je prirodnim lijekom izliječio rak lijevog plućnog krila veličine 5 centimetara.

Podsjetimo, taj karcinom je jedan od najsmrtonosnijih. Njegova je poruka kratka i jasna: „ne gubite nadu“. “Uvijek sam se nadao ozdravljenju i to mi je Bog dao”, kaže ovaj pozitivan čovjek.

Lijek

Sok koji je koristio je od biljke Noni. Ona sadržava oko 160 prirodnih biljnih spojeva, tzv. fitokemikalija, mnogi od kojih još nisu poznati znanosti. Među njima su antioksidansi, glikozidi, organske kiseline, terpeni i alkaloidi.

Mnogi od tih spojeva imaju prirodna antibakterijska svojstva i onemogućuju razvoj bakterija, uključujući i one koje uzrokuju tuberkulozu i salmonelozu.
Sok nonijevih bobica sadrži ugljikohidrate, fruktozu i glukozu, te bjelančevine. Bogat je vitaminima C i E, B te beta-karotenom. Od minerala, noni sok sadrži kalcij, magnezij, fosfor, željezo, mangan i vrlo je dobar izvor kalija.

Ljekovito djelovanje nonija
NASTAVAK PROCITAJTE NA SLEDECOJ STRANICI

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *