OVAJ RECEPT JE IZLIJEČIO ČAK I NAJAGRESIVNIJE OBLIKE METASTAZE: Onkolozi ne vole liječenje ovim lijekom jer je previše jeftino i djelotvorno!

Da li znate da su čak i najagresivniji oblici raka koji su metastazirali, bili uklonjeni liječenjem sa sodom bikarbonom? Iako je hemoterapija toksična za sve ćelije, ona predstavlja jedinstven metod koji onkolozi koriste u svojoj praksi na svim pacijentima oboljelim od raka. Činjenica je da 9 od 10 pacijenata oboljelih od raka pristaje da ide na hemoterapiju bez prethodnog traženja drugih manje invazivnih metoda.

Farmaceutske kompanije i ljekari zarađuju od toga. To je jedini razlog zašto još uvijek koriste hemoterapiju. Ali, ne zato što je hemoterapija efikasna, smanjuje stopu raka ili smanjuje smrtnost ili oboljevanje. Ona čini baš suptrotno. Hemoterapija povećava rast raka i dugoročnu stopu smrtnosti, a onkolozi sve to znaju.
Prije nekoliko godina, dr Mark Pagel, koji je član Centra za rak na Univerzitetu u Arizoni, je dobio 2 miliona dolara od “Nacionalnog instituta za zdravlje” da ispita efikasnost personalizovanog liječenja raka dojke sodom bikarbonom. Očigledno je da postoje ljudi koji znaju da je natrijum bikarbonat, ta ista stvar koja vam može spasiti život u urgentnom za tren oka, prvi najefikasniji i najsigurniji vid liječenja raka.
Studije su otkrile da određene mjere u ishrani za povećanje nivoa bikarbonata mogu povećanti pH kiselih tumora bez remećenja pH zdravih tkiva i krvi. Humani karcinom dojke na životinjskim modelima je pokazao da oralni natrijum bikarbonat sprečava metastaze i tumore čini alkalnijim.
Svjetski priznati ljekari, kao dr Džulijan Vitaker, na osnovu studija i činjenice da je soda bikarbona bezbijedna, usvojio je uspješan metod liječenja raka kao dio ishrane i imunog programa za oboljele pacijente.
Vitakerov protokol koristi 12 gr, ili 2 zaokužene kašičice sode bikarbone rastvorene u 2 šolje vode, zajedno sa niskokaloričnim zaslađivačem po vašem izboru, jer je to poprilično slano. Pijuckati ovu mješavinu tokom jednog ili dva sata, i ponoviti to ukupno 3 puta dnevno. Jedan čovjek potvrđuje da je svoj rak izliječio sodom bikaronom i melasom, a svoju bolest je tretirao samo sodom bikarbonom.
Natrijum bikarbonat, kada se uzima oralno zajedno sa vodom, naročito vodom koja ima visok sadržaj magnezijuma, i kada se koristi u medicinskim kupkama, postaje prvi lijek za liječenje raka, kao i dijabetesa, bolesti bubrega, prehlade ili gripa. Takođe je moćan tampon protiv izlaganja radijaciji.
NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANI

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *