OVAJ RECEPT JE IZLIJEČIO ČAK I NAJAGRESIVNIJE OBLIKE METASTAZE: Onkolozi ne vole liječenje ovim lijekom jer je previše jeftino i djelotvorno!

Šta je soda bikarbona?

Soda bikarbona je bijela kristalna čvrsta supstanca koja izgleda kao fini prah. Njen hemijski naziv je natrijum hidrogen karbonat ili natrijum bikarbonat. Soda bikarbona se zaista razlikuje od sode za pranje ili natrijum karbonata, iako imaju isti blago slan i alkalni ukus.
Ova soda se obično rastvara u mineralnoj vodi i zatim se koristi kao kvasac u pečenju. Djeluje kao kvasac neutrališući kisele dijelove testa. Neutralizacija oslobađa ugljen dioksid i dovodi do širenja ili “podizanja“ peciva. Takođe, soda bikarbona se koristi za omekšavanje povrća i mesa.
Kao hemijsko sredstvo u domaćinstvu, soda bikarbona se koristi kao sredstvo za čišćenje. Ima je u mnogim pastama za zube iz istih razloga, gde služi kao neutralizator kiseline, antiseptik, za uklanjanje naslaga i beljenje zuba, kao i za čišćenje. Ostali proizvodi za ličnu higijenu u kojima možete pronaći sodu bikarbonu su šamponi i dezodoransi.

Soda bikarbona i pH lijek

pH telesnih tečnosti i tkiva je važan i ključan, i zato se odražava i utiče na stanje naše unutrašnje čistoće i na naše zdravlje. Što je pH bliži 7,35 do 7,45, viši je nivo zdravlja i blagostanja. Ostajanje u ovom zdravom opsegu može povećati sposobnost da se odupremo nekim akutnim bolestima kao što su gripe i prehlade, i takođe može sprečiti nastanak raka i mnogih drugih bolesti. Zadržavanje pH u zdravom opsegu takože uključuje nepohodne promene u ishrani i stilu života.
pH skala je kao termometar koji pokazuje pad ili rast alkalnog i kiselog sadržaja tečnosti. Odstupanje ispod ili iznad 7,35 – 7,45 pH, u kontrolisanoj krvi može biti znak potencijalno opasnog ili ozbiljnog stanja ili simptom bolesti.

Džon Baron nam pokazuje način gledanja na pH, što otvara jednu od najvažnijih prednosti alkalne vode:

Joni vodonika vezuju kiseonik. Ovo ukazuje da na to da što je tečnost kiselija, u njoj ima manje kiseonika. Svakoj ćeliji u tijelu je potreban kiseonik za život, kao i za očuvanje optimalnog zdravlja. U kombinaciji sa svim znanjem o jonima vodonika, možemo uočii da što je krv kiselija, ima manje kiseonika za ćelije. Morate razumeti da je to isti mehanizam kao kad kisele kiše unište jezero. Ribe se uguše jer kiselina u vodi jezera “vezuje“ sav kiseonik. Nasuprot tome, ako podignete pH nivo jezera ili ga načinite alkalnijim, kiseonik postaje dostupan i jezero se vraća u život.
Koristno je napomenuti da se rak odnosi na kiselu sredinu – što je veći pH, raku je teže da napreduje.

Razumjevanje ovoga je veoma važno iz dva razloga:
NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANI

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *