OVAJ RECEPT JE IZLIJEČIO ČAK I NAJAGRESIVNIJE OBLIKE METASTAZE: Onkolozi ne vole liječenje ovim lijekom jer je previše jeftino i djelotvorno!

To otkriva jednu od osnovnih prednosti alkalne vode – više kiseonika u sistemu i objašnjava zašto alkalna voda može pomoći u borbi protiv raka.

Kako soda bikarbona može pomoći u liječenju raka

Prvo, maligni tumori pokazuju mase brzo rastućih ćelija. Brza stopa rasta tih ćelija znači da se ćelijski metabolizam takođe odvija na veoma visokim stopama. Zbog toga ćelije raka koriste više šećera i ugljenih hidrata kako bi dobile energiju u obliku adenozin trifosfata ili ATP. Veoma visok nivo ekstracelularne kiselosti oko područja tumora je jedan od vodećih pokretača metastaza kancerogenih tumora.
Ćelije raka da bi rasle i brzo se širile, potrebna im je kisela sredina. Jedinjenje kao što je natrijum bikarbonat će učiniti magiju.
Navodno, potrebno je uneti natrijum karbonat što je moguće bliže tumoru, jer je njegov efekat podizanja pH potreban u mikro okruženju tumora. Zbog toga se direktno ubrzigavanje ovog sastojka umjesto tumora smatra boljim rješenjem nego oralno konzumiranje. Ali, oralno unošenje natrijum bikarbonata je sigurnije i može se korisiti kod kuće.
Jedna studija iz 2009. godine, objavljena u časopisu Cancer Research, je među prvim studijama koja dokazuje da alkalizujući efekat natrijum bikarbonata zapravo može zaustaviti rak.
Rezultati studije su pokazali da natrijum bikarbonat funkcioniše podizanjem pH izvan ćelija, ne unutar ćelija. To je značajno otkriće jer ukazuje da natrijum bikarbonat ne sputava ćelijski metabolizam, čak iako mikro okruženje čini štetnim za rast tumora.

Druga otkrića iz studije pokazuju da soda bikarbona:
Smanjuje angažovanje jetre, a time i širenje ćelija tumora na druge organe u tijelu.
Smanje angađovanje limfnog čvora u transferu ćelija raka.
Sprečava kolonizaciju drugih organa u tijelu.
Magična formula sode bikarbone za liječenje raka
NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANI

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *