OVAJ RECEPT JE IZLIJEČIO ČAK I NAJAGRESIVNIJE OBLIKE METASTAZE: Onkolozi ne vole liječenje ovim lijekom jer je previše jeftino i djelotvorno!

Kako biste kod kuće napravili tretman za liječenje raka sa sodom bikarbonom, trebaće vam melasa, javorov sirup ili med, zajedno sa sodom bikarbonom.
Dr Sirkus je u svojoj knjizi naveo kako je jedan pacijent koristio melasu i sodu bikarbonu u borbi protiv raka prostate, koji je metastazirao na kosti. Pacijent je prvog dana pomešao jednu kašičicu melase sa jednom kašičicom sode bikarbone u jednoj šolji vode.
On je pio ovu mješavinu naredna tri dana, nakon čega je njegova pH vrednost u urinu bila 7,5 a u pljuvački 7,0. Ohrabren ovim rezultatom, uzeo je ovu mješavinu 2 puta petog dana, umjesto jednom dnevno. Od 6 do 10 dana je uzimao dvije kašičice sode bikarbone i melase dva puta dnevno.
Do 10. dana, pH pacijenta se povećao na 8,5 i jedina nuspojava koju je iskusio je bilo noćno znojenje i glavobolje.
Sljedećeg dana je imao skeniranje kostiju i neke druge medicinske testove. Rezultati su pozali da je njegov PSA (protein koji se koristi za izračunavanje ozbiljnosti uvećanja prostate, kao i raka prostate) nivo je pao sa 22,3 na 0,1. Druga formula savjetuje mješanje 30 kašičia sode bikarbone sa 90 kašičica javorovog sirupa.
Javorom sirup se mora zagrajati kako bi postao manje viskozan. Nakon toga se dodaje soda bikarbona i mješa se 5 minuta dok se potpuno ne rastvori. Ova mješavina bi trebala da bude dovoljna za oko 10 dana. 5 do 7 kašičica dnevno je preporučena doza za pacijente sa rakom.
Ali, treba voditi računa kada se soda bikarbona koristi kao lijek za liječenje raka, jer održavanje visokog nivoa p može uzrokovati disbalans elektrolita i metaboličke alkaloze. To može uticati na krvni pritisak i srce i može dovesti do edema.
Ne morate biti jlekar da biste koristili pH lek. Svaka majka, otac i korisnik ljekovitih umjetnosti treba da zna kako se koristi natrijum bikarbonat. Deficit bikarbonata je pravi problem koji se produbljuje sa godinama, tako bi trebalo da razumijete i cijenite to šta je soda bikarbona.
Izvor: webtribune

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *