Vašim mukama je došao kraj: Da li znate da se čirevi u želucu mogu izlečiti za samo 7 dana?

Ono što će vam pomoći sa svim abdominalnim infekcijama i olakšati bolove u stomaku je kora nara. Osušite je i skladištite u kućnoj apoteci.
U decembru 1999. godine, ruske novine su objavile članak „ Zaboravljeni Hipokrat i lekovite biljke“ ruskog travara G.L.Glubokog, gde je napisan recept za patentirane svrhe, lečenje dizenterije, dijareje, kolere, crevne upale (bez operacije) i salmonele.

Recept

Razmera suve kore nara i ključale vode je 1:20. U prethodno zagrejanu vruću šolju ili čašu stavite 10-12 grama kore i prelijte je sa 200ml ključale vode. Prekrijte je i dozvolite da odstoji 25-30 minuta. Nakon toga mešavinu možete popiti.

Nemojte baciti koru. Nakon toga počinje tretman.

Kako biste izlečili dizenteriju, dijareju, salmonelu, tifus, koleru, akutnu upalu slepog creva za 5 sati, proizvod se mora konzumirati pod sledećim uslovima:

Nakon odstojalih 25-30 minuta, potrebno je ispiti pola šolje ili čaše.Tečnost nemojte oceđivati. Prekrijte šolju ili čašu opet. Ukoliko se nakon 10 minuta osećate bolje, u pitanju je bila obična dijareja i tretman je završen.
NASTAVAK PROCITAJTE NA SLEDECOJ STRANICI NA BROJU 2

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *